500 Podjetnic

500 Podjetnic

Srečanje 500 Podjetnic bo 6. aprila 2023!

Drage podjetnice, začetnice, 

pridružite se nam na največjem srečanju slovenskih podjetnic – 500 Podjetnic 2023, ki bo 6. aprila 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! 

Dovolite nam, da vas tako kot pretekla leta povabimo, da ste del te zgodbe tudi vi, da podprete prireditev in s tem ustvarjanje žensk podjetnic, ki so našle svojo samostojno pot in ustvarjajo delovna mesta tudi za druge. 

 

PROGRAM 

Na letošnji prireditvi vas čaka pretok dobrih energij, veliko novosti, bogat program, mednarodna udeležba in veliko koristnih informacij. Veseli nas, da sta častno pokroviteljstvo prireditve prevzela predsednica državnega zbora mag. Urška Klakočar Zupančič ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, Matjaž Han.

Kakšne novosti vas čakajo na tokratni prireditvi?

🌹 Kalejdoskop energij 20 izjemnih žensk, ki so v preteklem letu in pol posebej zaznamovale slovenski prostor s svojo energijo in dejavnostjo – med njimi so Matea Benedetti, Irena Deželak, Nina Dremelj, Karmen Pangos, Maja Modrijan, Mihaela Gržin, Tanja Kocman, Nika Kovač, Tanja Kožuh, Tanja Skaza, Tanja Kocman, dr. Anita Napotnik, Nina Pejič, Sara Oblak Speicher, Mojca Klančič Rehar, mag. Nastja Mulej, Mihaela Gržin, Zori Jakolin in Marta Turk, Tina Žarki. 

🌹 V popoldanskem delu programa pripravljamo strokovni posvet Podporno okolje za podjetnice, da bi se osredotočili na vprašanje spodbud za ustanovitev in rast, dostopnost do semenskega kapitala ali posojil, vprašanje intelektualne lastnine in njene zaščite ter mednarodnih (partnerskih) povezav.

🌹 Prireditev se bo odvijala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, izbrana lokacija omogoča parkiranje na kraju dogajanja in zagotavlja sproščeno druženje. 

🌹 Marmorna dvorana z okroglimi mizami omogoča neposredno mreženje med udeleženkami srečanja, razstavljalkami in sponzorji ter partnerji. 

🌹 Razstavljalci bodo lahko svojo ekskluzivno ponudbo predstavili v predprostoru Marmorne dvorane. Prostor bo na voljo tudi zunanjim obiskovalcem. 

🌹 Dogajanje bodo popestrili tudi zabavni in kulturni nastopi. 

🌹 Celoten program je na voljo na tej povezavi: https://500podjetnic.si/program/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VSTOPNICE 

 

Zagotovite si svojo vstopnico po znižani ceni! Podarjamo vam kodo actimpact10 z 10,00 € popusta na vstopnico v redni prodaji za 87,00 € po osebi (redna cena 97,00 €). V primeru večjih skupinah priznamo še dodatne ugodnosti – po dogovoru. 

 

V ceno ene vstopnice je vključeno: 

 

parkiranje, pijača po izbiri, darilna vrečka, poslovni zajtrk, pogostitev, žrebolov BON ali BONBON in ostale nagrade, promocija na naših družbenih omrežjih in spletni strani. 

 

*OBVEZNO: prosimo, da nam ob rezervaciji skupine posredujete tudi imena, priimke in elektronske naslove ostalih udeleženk. 

 

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na razpolago.

 

 

To je izjemna priložnost, da na enem mestu sklenete nova prijateljstva, najdete poslovne partnerje, izveste veliko novega in se naužijete zvrhane mere energije in optimizma.

Izkoristite tudi priložnost, da s prijavo na prireditev povečate svojo vidnost in se predstavite na www.500podjetnic.si in družbenih omrežjih že pred 6. aprilom. 

 

Pohitite in rezervirajte svoje mesto na prireditvi: info@500podjetnic.si 

 

Ekipa 500 podjetnic 2023

Date

Apr 06 2023
Expired!

Time

All Day

Location

Ljubljana
Category
QR Code

FUND2740

High Impact Foundation

Newsletter

Receiving announcements by email is the best way to stay in the loop. When you subscribe to our mailing list, you can receive regular updates about our programs and other announcements. Subscription to our mailing list is totally voluntary. You’ll never be charged. If you decide you no longer wish to receive emails, you can cancel your email subscription at any time.

@2024 – FUND2740 – High Impact Foundation

Newsletter

 

Receiving announcements by email is the best way to stay in the loop. When you subscribe to our mailing list, you can receive regular updates about our programs and other announcements. Subscription to our mailing list is totally voluntary. You’ll never be charged. If you decide you no longer wish to receive emails, you can cancel your email subscription at any time.